Velkommen til min nye Webshop:-)

Kære kunder

Efter mange sjove og spændende timer er jeg nu ved at være færdig med et helt nyt tiltag – en webshop.

Selv om min butik er lille, er jeg endt med at få en af de største webshops i DK – der er mange varer i en dagligvarer butik, og jeg har valgt at lægge det mest op på WWW:-).

Vi har taget mange billeder og hver vare er vist med forside og bagside, det har vi gjort for at det skal være muligt at se ingrediens oplysningerne uden at have varen i hånden.

Jeg har, som mange ved, et håb om at det som pluskunde vil være muligt at få en nøgle til butikken og dermed handle når det passer jer bedst. På Webshoppen kan du handle 24/7/365 og få leveret varerne til døren. Når jeg få lavet et nyt låsesystem vil det også være muligt at handle på webshoppen og derefter selv låse sig ind og hente de varer der er købt på nettet.

Jeg er meget spændt på hvordan I vil modtage det nye tiltag – god fælles fornøjelse.

Hilsen Anita